Najnovšie recenzie zo sekcie Interné káble do PC
- Nič
- Lacné
- Funkčné
Malý, šikovný na skúšanie diskov
Funguje presne tak, ako je na webe opísaný. Účel splnil - data zo starého SATA disku "presypal" rýchlo a bez problémov...
Alza ser.. na zákaznika pri reklamáciach, ak si žela výslovne opravu tovaru a nie dobropis.
Pri kúpe zdroja ktorého súčasťou je PC skriňa mušíte riešiť potom aj rozloženie a zloženie celého PC ak je poškodený len zdroj.
Alza, nikdy viac.
- žiadne
- Kvalitné spracovanie
- Bol nam žiaľ doručený nesprávny kábel, nie je možné ohodnotiť
Adaptér - ešte som ho neskúšal, ale vyzerá byť OK. Prinajmenšom pri ňom nehrozí riziko požiaru, ako pri SATA konektoroch zaliatych v plaste, tu je konektor iba nacvaknutý na kábli.
- Dátový SATA kábel
- Môže sa pokaziť
Pri týchto kábloch je nutné upozorniť, že sa môžu pokaziť. Človek si povie: "Je to len kus kábla, čo sa na tom tak môže pokaziť?" Neviem ani ja, ale môže. Už mi ich odišlo viacero, od rôznych výrobcov.
Symptómy zahŕňajú spomalený systém, neochotu diskov čítať/zapisovať dáta a nárast SMART hodnoty "Ultra DMA CRC error", prípadne iba razantný pokles rýchlosti disku.
Nedávno som kvôli poslednému zmienenému symptómu menil práve takýto kábel, na aký píšem recenziu.
Znamená to, že je to zlá značka a nemala by sa kupovať? Rozhodne nie! Znamená to len, že som natrafil na vadný kus, ktoré sa pri sériovej výrobe proste vyskytujú, alebo sa kábel pri manipulácii poškodil zvnútra.
Je proste vždy vhodné ich kúpiť viac, než len ten 1 kus, ktorý práve potrebujete.
- Adapter pre GPU 6 pin female to 8 pin male
- PCIe 3. Ide bez oneskorenia. Odporúčam.
Všetko funguje ako má.
- kvalitne prevedenie
- prilis tvrdy kabel
- vsetky vedenia a kable su dvojmo... zo ziadneho obrazku to nevidno... keby som to vedel urcite nekupim
- neohnete ho inak ako uz je... musite si dat pozor na pnutie
- kvoli tvrdosti a ozaj takmer ziadnej ohybnosti použitelne len do urcitych portov
urcite si kupte nieco ine... urcite to niekde pouzijem a vracat to kvoli vlastnej hluposti nebudem
potreboval som kratucke prepojenie, to co som potreboval splna v pohode
presne to co som potreboval
- Netreba redukciu z grafickej karty
- Možné použiť iba s corsair zdrojmi
- Praktické dialkove ovládanie
Jednoduché pripojenie na sata kábel a následné ovládanie RGB.
ok
Bezproblémovo spojenie
Zobrazujem 121 - 140 zo 284 recenzií « Predchádzajúci 1...5 6 [ 7 ] 8 9...15 Ďalšie »